F A K E S M I L E


ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW

2012 Giveway by IraArina & Izzahlt
 

Hello ! Selamat petang gais :*
 Jom join GA ni , ahaa . Tak rugii ~ 

 

Syarat-syarat nak join GA ni , alaa senang jew :D 
1) Malaysian blogger. Ada alamat di Malaysia 
2) Follow blog IraArina dan blog Izzahlt 
- Add facebook Mira dan facebook Izzahlt 
- Like fanpage Mira dan fanpage Izzahlt 
3) Buat satu entry bertajuk *2012 Giveaway by IraArina & Izzahlt
- Sertakan banner linkkan ke blog Mira atau Izzahlt. Pilih satu je. 
-Tag beberapa org rakan blogger yg aktif berblogging dan pastikan mereka tahu pasal giveway ni. 
4) Letak senarai hadiah-hadiah GA Mira dalam entry awak. Yang ni aku printscreen je :D 

 

5)Follow blog dan like semua sponsor. Kalau ada yg suruh subcribe/share gambar , sila patuhi ! 
6) Tinggal link korang bi bahagian comment Mira & Izzahlt. Pilih 1 je tau.
7) Pemenang berdasarkan TOP REFFERAL random.org dan peserta yg byk tag. 


GOOD LUCK


2 comment[s] | back to top